upload photo

Flickr Uploadr

One of the easiest ways to get your stuff onto Flickr is to upload it right here using flickr.com/upload.

Select as many items as you like from your desktop. Once they've all arrived here, you can add tags, make sets, et cetera. There's also an earlier-generation web uploader that we now call the Basic Uploader.

The Flickr desktop uploader sits on your desktop for heftier uploading needs or offline photo management. Drag and drop single photos or videos, or select a whole folder. Even reorder how photos will be displayed in your photostream.

Flickr Uploadr

Version 3.2.1: Released June 11, 2009. This release is available in 8 languages.


Windows Vista & XP: Download (12MB)


Mac OS X 10.5 & 10.4: Download (20MB)

10 comments:

yorick said...

wah... sayang sayah ga pernah pake flickr..

Ret-net said...

mulai sekarang pake flickr yah.... heheh....
ntar update photo terbaru pasti aku mampir, ok bos....??

Rosi Atmaja said...

thanks 4 the information , probably I would try it later

Awal Sholeh said...

mulai sekarang pake flickr yah. salam kenal sob.

Ret-net said...

sementara ini aku pake flickr enak kok.. gambar yang di sebelah kiri (dalam flash) itu hasil dari flickr..
lam kenal balik sering sering maem ya....

Ade said...

flickr ada batasan ga sih buat upload foto seberapa banyak? selama ini sih saya pake photobucket aja :-)

Ret-net said...

@:uni
aku juga punya di photobucket, tapi waktu ku masukin feed rss nya di wp-culumus punya an roytank.com gak bisa... jadi ya kepaksa pake flickr...
tapi flickr juga bagus kok..unlimited.

Anonymous said...

Flickr uploadr is good facility for photo upload. Nice sharing.

fatkhul said...

flickr itu daftar sign up dulu ya seperti photo bucket tapi download softwrenya dulu yoow?

Anonymous said...

flickr musti sign up kayaknya bos..

Post a Comment